4 Lanceringer på een uge..

e

I denne uge bar de sidste måneders hårde slid,  endelig frugt i form af hele 4 nye hjemmeside lanceringer i én og samme uge.. fedt.. Der har været mange lange dage, der ofte blev til aften og nat før designere og udviklere var tilfredse.

Alle skal spille sammen i de forskellige afdelinger i huset, så ikke nok med at designere -udviklere- rådgivere flueknepper i detaljer på deres "bord", de bliver holdt oppe - faktisk oftest nede -  af vores cool projektledere, der om nogen kan jonglere med både mel og vand i munden på én gang og tilmed stadig smile..

Når man er Trivselsengel blandt de her dedikerede, ærekære og fagligt stolte kolleger som jeg , ja så ved man, at intet bliver overladt til tilfældighederne, når de først kaster deres kærlighed og får en løsning til at "præstere". Beundringsværdigt. Intet mindre.

Ved jeg har sagt det mange gange før, men for hulan, jeg er så stolt af dem. Har fuldstændig den samme stoltheds følelse, som når mine unger scorer i fodboldkampe :-) Jublen vil ingen ende tage.. De er verdens bedste kolleger og det er fantastisk, at være iblandt dem hver dag.

Se de 4 nye løsninger her:

Roskilde Gymnasium

Kirk Kapital

MADE.dk

Danish Crown Årsrapport 2015

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.