Blåbær smoothie til helbredet..

f

Smuk enkel smoothie lavet med et vums. Perfekt til kolleger der er ved at gå sukkerkolde, er små vilde i blikkene efter en snack, lidt småhys efter noget sødt  og faktisk også helt fin til ulvetimen til ungerne.

Blend en pose med blåbær fra frost sammen med en A38 eller lign. produkt med et indhold af Lactobacillus acidophilus bakterier. tilsæt en sjat honning eller lidt sirup. Gem evt. en lille sjat ren A38 til pynt der kan få selv de mest sejlivede unger til at gå om bord i smoothien.

I følge videnskab.dk er "bakterierne det man kalder probiotiske, hvilket vil sige at de har en sundhedsfremmende virkning på tarmen. De er med til at holde tarmen sund og er ikke faglige. Indtager man dem via fødevarer, fungerer de som en naturlig behandling".

Hvilket gør det nemt på en økonomisk måde at holde sit tarmsystem og immunforsvar i form hen imod vinterens prøvelser med forkøleler, influenza virus og betændelse tilstande i kroppen på både børn og voksne. Der er alverdens muligheder for at udfordre de kreative evner i køkkenet og få de vildeste smagsnuancer frem.

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.