Challenge uge 20 + 21

e

Skybrud Endomondo Challenge går nu ind i det allersidste opløb. Uge 20 gik ugens præmie til Søren F. Der er Mariannes aller bedste halvdel. Han kom jo ret sent ind i kampen. Havde lidt startproblemer, men derefter er det gået ret godt for ham. Han ligger pt. På en 5. Plads.
Derfor fik den gode Søren en bagebog - og helt uden at ligge pres på ham - kunne være skønt med en kage fra den bog! Simpelthen fordi vi ved han er hamrende god til at bage.

Samme uge opfandt de urimelige event piger en ny præmie - nemlig "cheerleader" præmien. Denne gik til altid veloplagte og heppende Srdjan. Manden der til hver en tid kan spå om vejret bliver løbe, cykel eller sofa vejr. Hans vejr teorier og forudsigelser tager aldrig fejl. Hvilket nok har reddet et par iphones fra en regnvejr skylle. Han hepper i hovedtelefonerne til den store guldmedalje, så de søde event piger bliver rosa i kinderne. Derfor uden at ryste på hænderne fik Srdjan cheerleader præmien.

I Uge 21 var der så meget røre i ande dammen over at Srdjan igen igen havde fået en Hopla præmie, så pigerne bestemte sig for at trække lod blandt alle de stakler der ikke er med i Challengen.

De skulle prøve, at mærke hvordan det er, at være en del af dette skønne motions fællesskab vi har oparbejdet her i huset. De skulle lige snuse til herligheden og mærke hvor sjovt vi har det med at svede tran, puste så højt at naboer undrer sig over lyden og ikke mindst alle de dejlige opmuntrende diskussioner over frokosten, der altid kommer ud af ugens Hopla præmie overrækkelse.

Derfor trak vi lod blandt de få og den gode Anders B. Vandt en flaske amarone som han kan nyde når han mageligt læner sig tilbage i sofaen.

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.