Festivitas hele ugen..

m

Hele den kommende uge er fyldt med (3 stk) fødselsdage, velkomst til ny kollega,  jubilæum, opstartsmøder med nye kunder og bare generel glæde..

I dag startede vi ud med Kreativ Chef Torbens fødselsdag. Og dagens frokostønske var burgere..

Derfor fik vi kyllingeburger med thaikrydderier og sesam, en rawfood slaw, en grønkålssalat, søde kartoffelskiver og  frisk ruccola salat.

Ingredienser:
4 pers

Grønkålsalat:
4-5 gode stængler frisk grønkål
2 syrlige røde æbler
1/2 bøtte creme fraiche - 6 %
saften og skal fra 1 citron
1 lile fed hvidløg - meget fint revet

Skyl grønkålen og hak den fint. Skær æblet i tern, vend sammen med kål og creme fraiche. Riv skal af citronen og brug saften. Rør grundigt. Knus/ riv hvidløget fint og vend i. Stil på køl og trække inden brug.

Rawfood slaw
2 rødbeder af pæn størrelse
1/4 knoldselleri
2 syrlige røde æbler
1 sød kartoffel af alm størrelse - hvis de er kæmpe så en halv..
1 dl fløde eller kokosfløde/soyafløde

Klargør grønsager, skyl og skræl. Hak/riv derpå alle grønsagerne fint. Brug en foodprocessor. Så tager det ti min. Slutteligt tilsættes 1 dl fløde/kokosfløde/soyafløde eller lign. Vend grundigt rundt Stil på køl indtil servering.

Kyllingeburger:
400 gr. hakket kylling
3-4 tsk. rød karrypasta - thaikrydderi i lille glas fra Santa Maria
1 knips salt
4 spk sesamfrø

Start med at blande krydderier og hakket kød grundigt. Sæt 4 klatter fars på en pande og "rul" farsen ud i burger-bøf- omkreds med en ske. Drys med sesam på hver burger bøf. Steg ved svag varme til de er gennemstegt.

Da Torben elsker søde kartofler, fik han 4 tynde pandestegte skiver lagvis i burgeren i stedet for brød.

Som tilbehør fik vi andre en hjemmebagt lun manitoba bolle og frisk sprød ruccola salat.

Velbekomme..

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.