Godt nytår..

m

Så starter et nyt år på bureauet med stor travlhed. Hvilket er nøjagtigt som vi ønskede os. Allerede fra dag et har vi nye opgaver fra eksisterende kunder og spændende udfordringer sammen med helt nye kunder. Det bliver et fantastisk år. Og inderst inde spirer en lyksalighed for, at folk ude i verden bliver begejstret for vores arbejde. Hvor er det fedt, at det vi elsker og brænder for - skaber en unik virksomhed, hvor vi vokser og trives. Taknemmelighed og ydmyghed er ord der trænger sig på..

Et Lille skår i glæden er dog, at vores kompetente og yderst vellidte Lead Frontender - Filip - takker af for denne gang, for at slå sig løs med ny stilling med fokus på ledelse af et pænt stort team af frontendere, få km fra hans hjem ved Århus. Men selvom vi er triste over ikke at have Filip med i Skybrud familien ret mange dage endnu, ja så glæder vi os usigeligt meget over hans nye udfordringer. Vi vidste jo inderst inde, at han kun var "til låns" da han er hamrende dygtigt.. Kunne forestille mig, at det er samme følelse, som når et barn rejser hjemmefra. Trist, en smule bekymret, men glad.

Nu skal vi have fundet en ny Filip. Måske du vil hjælpe med at sprede budskabet med den ledige taburet? Den heldige får det som blommen i et æg. En glad hverdag med mange jern i ilden. En sund arbejdsplads - både økonomisk og ikke mindst rent bogstaveligt. Vi satser på en sund arbejdsdag med en frokostordning, hvor man ofte er prøveklud for køkkenpigens uopslidelige trang til at prøve skøre påfund af. Derudover energigivende, helbredsfremmende snacks i store mængder, økologisk bæredygtigt gourmet kaffe, et rålækkert arbejdsmiljø, usædvanlig høj trivsels volume og kompetente ledere. Kunne man ønske sig mere?

Ledig stilling frontender Skybrud.dk

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.