Kefir smoothie m. havtorn

f

Velsmagende smoothie i et snuptag

I denne uge har vi lidt forkølelse blandt bureau drengene. Dette bekæmpes med Valio Danmarks nye Kefir produkt. Her er tilsat lactobacillus bakterier der gavner tarmen og dermed immunforsvaret da 80% af vores immunforsvar sidder i tarmen.

Derfor er det en god ide at starte op ved den første forkølelse eller ømhed i halsen mm. og drikke Kefir eller A38. Begge med mælke bakterier, der hjælper kroppen med at komme på ret køl og få bekæmpet virus og bakterier af den ere trælse art.

Læs mere om Kefir  via dette link. http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2012/03/13/kefir

Tilsættes smoothien havtorn får man C vitamin i store mængder, faktisk indeholder et lille bær samme mængde C vitamin som en stor appelsin. Desuden indeholder de små bær B og E vitamin, antioxydanter og omega 7 fedtsyrer. Sidstnævnte gavnlig i kampen mod rynker - og det er jo noget vi kan lide :-) Alt i alt et perfekt lille bær.

Ingefær har længe været kendt som lindrende i forbindelse med kvalme, svimmelhed, maveonde, influenza, hovedpine, led- og muskelsmerter. Ingefær kan reducere inflammation som fx gigt eller blødende tyktarmsbetændelse.

Her på bureauet bruger jeg den for rodens  bakteriehæmmende og ikke mindst influenza lindrende virkning. Jeg bruger den i alt fra friskbagte boller, kager, friskpressede juicer, chili kompot, varme retter og i smoothies.

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.