Kollegaforkælelse i virkeligheden

f

Jeg mødte en kær gammel skoleveninde på gaden den anden dag. Havde ikke set hende i adskillige år. Vi faldt i snak og hun fortalte, at hun dagligt fulgte mine post på Instagram, facebook og trivsels bloggen. Hvortil hun grinende udbrød: "hør lige - alle der der snacks du poster - det sker da ikke ikke i virkeligheden vel"?

Tja - jo den er go nok. Jeg fortalte entusiastisk med fagter og vild mimik om dette skønne digitale design bureau jeg er ansat i, hvor hun blev længere og længere i hovedet.

Til sidst udbrød hun: "Hvor er det imponerende at I forstår, at holde fokus på jeres medarbejder trivsel med personalegoder, flextidsordning, frokost ordning og så alle de der forkælelses snacks. Det er jo vildt, når vi vader i efterdønningerne af finanskrisen" Hun var virkelig forundret.

Ja det er vildt. Mange virksomheder skar ind til benet i finanskrisen. Men tiden er til, at de dygtigste hoveder skal tiltrækkes, værnes om og holdes på. På et punkt havde hun dog lidt ret: skrivebords snacks' ene der næsten dagligt ryger ind på kontorets etager Jo - det er måske at gå lidt over gevind, men vores folk, vores medarbejdere, vores nørder - de bliver nurset og forkælet, så de aldrig glemmer det.

Vores nørder har personalegoder og flextider. Den del ligger på chefens banehalvdel. På min side af banen har jeg frokostordningen, hyggen og trivslen - foruden kontornusseriet. Det er jo lige mig.
Og Jeg knus elsker det...

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.