Kolleger i topform

f

Detox vand er det nye sorte på diverse sundheds medier. Gerne vand med øko citron, frisk ingefær, frugt og bær. Ikke nok med at det er nemmere at drikke de 2 - 2 1/2 liter væske dagligt, hvis der er lidt smag ved. Men fordelene ved at drikke nok og holde væskebalancen stabil er mange.

Resultatet er en udrensende effekt - detox. Vand med især Citron og agurk er basedannende og hjælper bla. Lever, nyre, tarm, lunger og hud med at udskille de affaldsstoffer og giftstoffer vi dagligt udsætter vores krop for. Indtag af vand giver større mentalt overskud, bedre koncentration, mere energi og en klarere hud for at nævne nogle fordele.

Ligeledes er en kande vand med citron og ingefær er en super ide at tage med ind på skrivebordet eller tage med i en plastflaske. Citron er som nævnt basisk og udrensende. Er der lidt forkølelse på vej er kogt vand med ingefær i skiver og 30 dråber EchinaGold hver halve time en hel formiddag ved skrivebordet noget der kan bremse virus og bakterier. Eller nænsomt opvarmet ufiltreret æblemost med masser af frisk ingefær, anis og citronskiver er godt for immunforsvaret.

Her på bureauet bliver kolleger - med fx. løbende næser og hoste - hygget om med forskellige lune drikke med ingefær, citron, EchinaGold, IpeRoxo, Infeksin og et par dråber pebermynte olie. Alle er virus hæmmende og får forkølelse mm. til at gå væk. Jeg har et helt lille husapotek nede i køkkenet.

I disse dage - hvor alle er i topform - gør vi dog mere i rødbedejuice med æble, appelsin og ingefær. Super lækkert at nappe et glas fra kanden i køleskabet i løbet af dagen. Rødbedesaft er præstations fremmende og giver lige det ekstra kick der skal til i en travl hverdag. Eller frisk spinat presset med æbler, ingefær, agurker, mandariner, appelsiner mm. Begge holder kollegerne i topform og glade som som bare søren...

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.