Koteletter i kokosmælk

m

I dag skulle der en god gammeldags ret på bordet. Svine koteletter i fad med kokosmælk. Der skulle kredses om kollegerne og duften af mad skulle heeeelt op på den øverste etage..

Ingredienser:

Svinekoteletter
Kokosmælk
Brune og hvide champignon
Porrer
Tomater
Bacon i tern
Paprika, karry, et fed hvidløg, salt og peber

Læg de godt krydrede koteletter nederst i et ildfast fad. Læg skiveskårne champignoner og porre hen over. Fordel bacon i tern og drys med salt og peber.

Sæt fadet i ovnen og hæld kokosmælken ved ca 20 min før koteletterne er færdige.

Ovnkartofler:

Skrællede kartofler
Rødløg
Bacon i tern
Timian i rigelige mængder

Kartofler lægges i fadet der får en sjat olie. Rødløg skæres i grove stykker og hældes over sammen med bacon i tern. Drys godt med timian over og bag kartofler til de er møre.

Broccoli tilbehør:

Frisk broccoli
Orange peberfrugt
Agurk
Citronsaft
Soya
Lidt olivenolie

Snit alle dele i foodprocessor, hæld soya og friskpresset citron saft ved, vend rundt og server.

Hirsebrød m. Gurkemeje :

Hvedemel
Hirseflager
Tørgær
Vand
Olivenolie
Hvidløg
Groft salt
Nigella frø

Hvedemel, hirseflager, tørgær blandes og spæd op med passende mængde vand. Æltes og hviler. Dejen æltes påny og formes til små nan brød. Lav en marinade af olivenolie, groft salt, gurkemeje pulver og riv et lille fed hvidløg. Pensel brødene med marinaden. De små brød efterhæver og bages til de er gyldne.

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.