Kvindelist vs. nørder

f

Kvindelist vs. nørder

Som receptionist i Skybrud.dk er jeg blandt dedikerede og yderst behagelige kolleger. Her kan man kun føle sig som en del af et fagligt stolt fællesskab, som alle brænder for design og udvikling af digitale løsninger.

Men hånden på hjertet, så aner jeg ikke, hvad de taler om, når de slår over i kodesprog. Her er jeg virkelig på udebane, men jeg kan med garanti noget andet - jeg kan bruge min kvindelist og ikke mindst min intuition til at mærke svingninger i form af travlhed, stress, sindsstemninger og ikke måske endda en snigende influenza. En hel verden med fokus på trivsel... Netop den niche har jeg kastet min kærlighed på.

Det er ikke længe siden de globale konjunkturer fik erhvervslivet til at stoppe brat op, afskedige medarbejdere, holde vejret og træde vande i håbet om overlevelse og bedre tider forude. Hos os slap vi heldigvis helskindet igennem. Med et ansvarligt lederteam og en fornuftig krisehåndtering. Her valgte man at prioritere de vigtige og ofte undervurderede faktorer - “trivsel” og “arbejdsglæde” - hvilket bidrog til at bibeholde virksomhedens stabilitet med lavt sygefravær, minimale konflikter, høj arbejds iver, positivitet og konstruktiv kommunikation.

Nu er vi kommet ud på den anden side. Topmotiverede. Min tese er, at vi er her, fordi vi hver dag arbejder ud fra vores fælles værdier (du får lige et hint om, hvad det er vi taler om):


  • Vi er STOLTE af det vi laver. Stolte af vore kunder. Stolte af hinanden. JEG er ubeskrivelig stolt af mine kolleger.

  • Vi er PASSIONEREDE. Brænder for det vi laver. Har man først oplevet skyfamilien i aktion, så ved man, hvad jeg mener.

  • Vi er DYGTIGE. Fagligt skarpe. Sætter en ære i at være med i spidsen af feltet. Det kræver dygtige medarbejdere. Dem har vi - og vi passer på dem.

  • Vi er MODIGE. Vi tør lave skæve løsninger. Vi tør tage den ærlige dialog med kunderne. Vi tør være modige i vore beslutninger. Vi udviser MOD hver dag.

  • Vi er GODE VENNER. Vi er tætte. Familiære. Har opbygget vores egne særegne kultur. Kunder har ofte sagt til mig, at man kan mærke vores “Skybrud-kultur”, når man er gæst i huset.


Med andre ord. Vi har vores værdier godt inde under huden, og vi agerer efter dem, i alt hvad vi laver.

Ikke alle i min omgangskreds forstår helt hvordan det er muligt at arbejde så målrettet og vedholdende med medarbejdertrivsel og arbejdsglæde, som her på bureauet. Vel og mærke på et plan, hvor det er økonomisk forsvarligt for virksomheden.

Men det er jo i bund og grund fordi, at vi har viljen. At vi udover den formelle pakke så som løn, uddannelse og arbejdsvilkår, også tilbyder vores medarbejdere en “blød pakke”. Og vupti træder jeg ind fra højre med “Den bløde pakke” - trivselspakken! Du kan læse om trivslen fra min vinkel på min blog: http://trivsel.skybrud.dk

Trivsel


- En ofte undervurderet størrelse, der har så uendelig stor betydning på mange arbejdspladser. Mange af os ser vores kolleger mere i dagtimerne, end vi ser vores børn, kæreste eller ægtefælle. Så trivsel på arbejdspladsen er vigtig. Ufattelig vigtig. Trivsel er mange ting. Og vi gør ekstra meget ud af den bløde trivselspakke. For kollegernes, konernes/kæresters og Skybrud.dks skyld.

Skulle der sidde nogen derude, der tænker: “orv - det gad jeg virkelig godt have på min arbejdsplads… men hvordan?” kan du lade dig inspirere sådan:

Hop på Instagram


  • Søg efter #skybruddktrivsel, #skybruddkjuletrivsel eller #skybruddkfood

  • Eller efter mit brugernavn: maikendupont


Her poster jeg “Dagens juletrivsel” hver dag i december. Sundt og overskueligt.

Go’ fornøjelse :)

Mange julehilsner fra

Maiken

Receptionist & trivselsengel.

Skybrud.dk

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.