Malerisk kundebesøg

e

Onsdag havde vi fornøjelsen af endnu et besøg fra et førende hold fagpersoner indenfor maler branchen. De har været prøveklud for nogle forskellige anretninger igennem de møder vi har haft, så i dag stod den på chia grød på kokosmælk og mango/ferskner med jordbær, granatæbler og en kvist fuglegræs på toppen. Altsammen frisk.

Ingredienser

6 pers.

1 dåse rigtig go' kokosmælk - kvalitet betaler sig

3 dl. Chiafrø strøget

en vanilje stang

2 friske søde ferskner

1 moden mango

1/2 - 1 granatæble

10-12 jordbær

Start gerne aftenen før med at sætte Chiafrø i blød i kokosmælken sammen med kernene fra vanilje stangen og læg gerne hele stangen i blandingen natten over ligeså.

Ved servering skæres mango og ferskner i helt små tern.  Vend sammen med chiagrøden. STil tilside. Kernerne fra granatæblet bankes ud med bagsiden af en grydeske. Herefter anrettes grøden i små glas med grød blandingen i bunden. Hæld halve jordbær og granatæblekerner, et lille skvis honning og et dusk af fuglegræs på toppen.

Den lille grønne juice til venstre er friskpresset ingefær, fuglegræs, æbler, citron, citronmelisse og tre slags auromatisk mynte der sendte den herligste duft ud på hele stueetagen da de blev presset.

Velbekomme.

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.