Nyt kapitel..

f

For ikke mange dage siden sagde vi farvel til vores vellidte Lead Frontender Filip. Han fløj fra reden til nogle heldige asener i Århus.
Ofte forgår sådanne karriereskift uden stor ståhej, men hos os er det noget helt specielt. Det at skulle sige farvel til at kollega, som vi alle holdt så meget af, er svært.  Og som jeg ofte mindede mig selv om, så er alle mine kolleger til "låns". På et tidpunkt skal de videre i livet, men jeg finder det altid frygteligt svært at skulle undvære dem fremover. Samme var gældende med Filip. Vi er jo tætte i den her Skybrud.dk familie. Vi kender hinandens koner, kærester, børn, fritidsinteresser, deres særheder og deres skønne væsener.

Filip var ingen undtagelse. Han er/var virkelig en sindssyg dygtig, kompetent, sjov og herlig kollega. Derfor skulle han have en "brugermanual" med til hans nye arbejdsplads, så jeg - trivselsenglen hos Skybrud.dk - kunne sikre mig at han får det godt på hans nye arbejdsplads fremover.

Som plaster på såret fik jeg en dejlig mail fra søde Ditte - Filips kone. Her takkede hun fordi vi har været så gode ved Filip i den tid han har været hos os. Til det bliver jeg så glad og stolt. Vi gør det jo helt godt her i Vejle. Så alt den snak om trivsel, bløde værdier, arbejdsglæde, team spirit, sammenhold og god kollega karma - ja den værner vi rigtig meget om - og det lykkedes jo helt godt. Især når vi får ros fra kollegernes hjemmefront - ja så er det ikke helt skidt.

Læs også:

Kollega forkælelse i virkeligheden

Værdier i højere luftlag

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.