Nyt køkken look

t

De der kender os ved, at vi har det skønneste hus her på Dæmningen hvor Skybrud.dk har hovedsæde. Her har vi haft et lille the køkken med en lidt trist fremtoning. Vi igangsatte derfor en  renovering før sommerferien og det (næsten) færdige resultat kan nu ses på billedet. Hvor man for øvrigt ser hyggebelysningen i spil, der tændes når drengene skal ned og lave kaffe & tanke op i snacks.

Væggene er beklædt med træ. Der giver et varmt udseende til det før hvide neutrale køkken. Ved vask og komfur er opsat en metalplade. Overskabene er kommet ned og praktiske hylder er kommet op i stedet.

Sidste skud på stammen, er de nye lamper der giver det hyggeligste lys. Én af drengene sagde, at han ville rykke computeren herned i køkkenet for det var vildt hyggeligt. Og kaffen var tæt på..

Så heldig kan man altså være med helt nyt køkken look. Nye hvidevarer og lamper. Det gamle komfur var ellers mit hjertebarn. Ovnen varmede ikke optimalt. Den havde mistet en "fod", så det stod skævt. Der var kun 3 kogeplader der virkede. Ingen lys i ovnen og håndtaget til ovndøren var væk. Det var skidt kørende, men jeg elskede det..

Jeg er lykkelig og jubler over denne forandring, der får hver dag til at blive en ren fest i det hyggelige køkken..

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.