Skybrud challenge uge 19

e

Så nærmer vi os ligeså stille slutningen på denne ultimative Challenge med fantastiske veloplagte deltagere. Og der var jo en grund til at de kløgtige eventpiger var lidt på speed da vi besluttede, at invitere vores respektive mænd, koner, kærester og børn med i legen.

For det har resulteret i en hæsblæsende konkurrence med at få samlet højt værdsatte kalorier sammen, for at komme så langt op på listen så muligt. Mænd og kærester indtog hurtigt førerpositionen, så vi andre sakkede bagud. Ikke så sjældent har gårsdagens cykel, stavgang eller løbetur været til diskussion ved frokostbordet.

I denne uge fandt vi det yderst vigtigt, at de unge smukke piger, Nina, Louise og Anja hver især blev hyldet for deres indsats i konkurrencen og ikke mindst fordi de gør et kæmpe stykke arbejde med at få hjulene til at rulle ubesværet på hjemmefronten for vores kolleger, Wiklund, Carsten og Srdjan, der alle har rigtig travlt med store opgaver, hvor vi låner dem lidt ekstra netop nu.

Derfor en stor tak til tøserne. TAK fordi i sender jeres bedre halvdele glade, top tunede og optimerede afsted hver morgen og især TAK - fordi i er så skønne.

Obs - foto af Louise mangler - Carsten nægtes adgang til slikskabet indtil vi modtager et billede..

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.