Syre base genopretning

f

Sommerferien er for mit vedkommende slut. 3 uger med sol, varmegrader grænsende til det hysteriske og fornyet energi har jeg taget med hjem fra et noget varmere land end Danmark.

Efter sådan en omgang ferie trænger kroppen til en gevaldig genopretning mod en sundere livsstil. For med ferie hører ofte god mad, for mit vedkommende pasta, grillmad, rigeligt med vin, kaffe, søde sager, is og total afslapning (læs ingen motion) Med andre ord er kroppen ved at syre til af alle de syredannende fødevarer jeg har indtaget.

Derfor skal denne første dag tilbage på bureauet være total toptunet basedannende og helbredende på min ferie-krop! Og bur

eau drengene tager absolut ikke skade af flydende sundhed som denne grønne kvikkert:

4 pers.

4 håndfulde frisk mynte

4 æbler

10 cm frisk ingefær

To kopper koldt vand

Alle dele skylles og rengøres grundigt og juices. Serveres straks. Gerne med isterninger.

Jeg stiler mod at vi hver dag denne uge starter med et shot der booster kollegerne og jeg med vitaminer og mineraler - så vi er klar til en travl eftersommer som lurer lige om hjørnet.. For ikke at tale om efteråret hvor vi kommer til at løbe rigtig stærkt.. Yes.. Love it ..

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.