trivsel

f

Til daglig er jeg så heldig, at arbejde sammen med en flok meget dygtige og yderst dedikerede web designere, udviklere, frontenders, backenders, projektledere og rådgivere hvor alle virkelig giver sig 100 % for at kundernes løsninger bliver sublime. De er en flok meget forskellige individer med hver deres helt egne særheder og jeg elsker dem for det. De lever i en kodeverden som jeg kun kender udefra og det er ren nydelse, at høre dem diskutere en mulig opgaveløsning i hard -core nørd sprog nede i køkkenet imens de tanker kaffe og snacks. Hold nu fast - aner ikke hvad de siger, men det lyder sejt.. og jeg er fan..

Når huset kører på sit højeste, bliver aftner og nætter taget i brug, så deadlines kan holdes. Med andre ord arbejdes der igennem. Det er imponerende hvilken kampgejst og ildhu der ligges for dagen. Det er jeg virkelig stolt af. For de leverer løsninger til kunderne der igen og igen bliver nomineret i diverse Awards. Det er hammergodt. Og jeg er vild med at være en del af dette skønne hus.

I dag blev bureauet kaldt til samling af Surechefen. Han var jublende glad og kunne næsten ikke vente med at fortælle  at vi har opnået et rigtig flot resultat i september måned. Yes .. glæden ved at se glade ansigter der jubler er fantastisk. Det lyder måske ikke af meget, men her på bureauet er vi rimelig tætte. Og når alle anstrengelserne bærer frugt er det altså glæde helt ind i den inderste..

q Denne blog stiller skarpt på trivsel og arbejdsglæde hos Skybrud.dk.
Kig med - måske får du en idé eller inspiration til din hverdag.